عاشقانه های همسرانه

"و ان یکاد الذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لما سمعوالذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین"
"و من آیاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها و جعل بینکم موده و رحمه"

سلاااااام به همه خانومای عاشقی که میان اینجا
اینجا رو ساختیم تا خوب یاد بگیریم چجوری یه خانوم خوب و لطیف باشیم برای همسرمون
پس بسم الله
یه خانوم خوب بودن سخت نیست فقط کافیه خودت بخوای تا همه چیز خوب بشه
اینجا غرغر و نق نق نداریم آه و ناله نداریم
امیدوارم همه تون خانومای عاشقی باشید و زندگی ای پر از عطر خدا و عشق و محبت داشته باشید

توجه: چون مطالب از دوستان زیادی جمع آوری شده لطفا از کپی کردن مطالب به هر نحوی جدا بپرهیزید و وبلاگ رو به دوستانتون معرفی کنید تا استفاده کنند ما رو هم دعا کنید.......
خوشحال میشیم شما هم ایده ها و تجربه های خوبتونو با ما به اشتراک بذارید تا همه استفاده کنند. ارتباط با ما از طریق آی دی @mandegary در تلگرام

طبقه بندی موضوعی

این هم یه ایده برای طرح نشاط در منزل 😍 ساخت جاسوویچی عشقولانه با خمیر گل چینی
خانمایی که کار با خمیر گل چینی بلدن که هیچ
عزیزانی که بلد نیستن این روش ها رو به دلخواد یکیشو انتخاب کنن و یه خمیر بسازن و این ایده رو اجرا کنن ( انجام کارهای هنری به شدددددت به خانما توصیه میشه چون خیییییییییییییلی در روحیه تون موثره 😍👌 اصلا چند درجه قررری تر میشید ! باور ندارید امتحان کنید📣 )
مواد لازم برای خمیر گل چینی (پخته)
- نشاسته ذرت یک لیوان
– چسب چوب، یک لیوان
– گلیسرین، 5/1 قاشق غذاخوری
– آبلیمو، یک قاشق غذاخوری
– وازلین بچه ( تیوپی)
طرز تهیه خمیر
نشاسته و چسب را در ظرفی بریزیدو کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط  گلیسرین و آبلیمو را به این مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم آنقدر ورز دهید تا به صورت خمیری یکنواخت در آید. روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بغلطانید. پس از حاضر شدن به اندازه یک بند انگشت از وازلین بردارید و به خمیر اضافه کرده ، خوب ورز دهید تا صاف و یک دست شود. خمیر را در نایلکس بگذارید تا خشک نشود.
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
طرز تهیه خمیر گل چینی (سرد)
مواد لازم :
نشاسته ذرت، یک پیمانه
- چسب چوب، دو سوم پیمانه
- گلیسیرین، یک قاشق غذاخوری
- وازلین
طرز تهیه :
نشاسته، چسب چوب و گلیسیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود. دست ها را به وازلین آغشته کنید و خمیر را در دست ها خوب ورز دهید. به اندازه مصرف از آن جدا کنید و بقیه خمیر را در ظرف دردار در یخچال بگذارید، تا مدت دو هفته به خوبی قابل مصرف می باشد.
نکته : علت ترک خوردن خمیر نیز می تواند درست پیمانه نکردن مواد باشد. کمی روغن وازلین به خمیر اضافه کنید.
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
مثل این طرح جاسوویچی و درست کنید آویز و قلاب و بخشای مختلفشم از خرازی ها میتونید تهیه کنید 👇👇👇

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی